RÓLUNK

Tri-tán Kft: Ismejre meg cégünket!

BEMUTATKOZÁS

 

Cégünk már évek óta elkötelezett abban, hogy segítsünk a fenntarthatóság és a környezetvédelem területén. Telephelyünk egy környezetbarát megoldásokra specializálódott központ, ahol szívesen fogadjuk mindazokat, akik szeretnék támogatni a hulladékújrahasznosítást és egy zöldebb jövőt megteremteni.

Telephelyünk az Ön számára gyors és kényelmes módot kínál a színesfémek, akkumulátorok gyűjtésére és értékesítésére. Szakértő csapatunk segít Önnek meghatározni az anyagok típusát és mennyiségét, hogy a legjobb árat kapja.

Telephelyünk minden tevékenységét a környezetvédelem és fenntarthatóság vezérli. Az anyagokat újrahasznosítjuk, csökkentjük a környezeti lábnyomot, és folyamatosan fejlesztjük a folyamatokat azáltal, hogy modern technológiát alkalmazunk a hulladékkezelés terén.

Az ügyfeleink számára biztosított kényelem és elégedettség kiemelkedő fontosságú számunkra. Barátságos és szakértő munkatársaink mindig rendelkezésére állnak, hogy segítsenek a hulladékkezeléssel kapcsolatos kérdésekben és igényeiben.

Kérdése van?

Ha kérdése van, vagy érdeklődni szeretne szolgáltatásainkról, hívjon bátran!

Milyen hulladékokat veszünk át?

Akkumulátor hulladék, akkumulátor átvétel

Elektronikai hulladék felvásárlás

Réz vezeték hulladék

Színesfém felvásárlás, színesfém hulladékok

Vas és lemez hulladék, méh telep Székesfehérvár